Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Scholencross 13 en 20 september 2016

Op dinsdag 13 en 20 september a.s. is er scholencross voor de basisscholen uit de gemeente Hellendoorn. Daardoor is er géén training. Als je op een basisschool buiten de gemeente Hellendoorn zit (je bent lid Read more...

Nieuws

Lochsprinters op zoek naar nieuwe voorzitter.

  Hallo leden/ouders Zaterdag heeft onze voorzitter Willien Eikenaar op de jaarlijkse bowling middag aangegeven dat ze door privé omstandigheden per direct stopt als voorzitter van de Lochsprinters. Nu zijn we als bestuur op zoek Read more...

Nieuws

Uitslagen en tussenstanden District 3A

Finale District: Finale District 3A Tussenstand District: Tussenstand District 3A Nijverdal Finale openklasse: Finale openklasse 3A Clubuitslag: Clubuitslag Lochsprinters 3A Club tussenstand: