Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag regio 1a Schoonebeek

Na een lange winterstop begon vandaag dan eindelijk de 1e wedstrijd voor de Regiorijders. In totaal waren er 270 rijders vertegenwoordigd van de clubs: De Derrickcrossers uit Schoonebeek, De bissinghcrossers uit Ommen, Het Twentsche Ros Read more...

Nieuws

A.s. maandag tweede Pinksterdag geen training

Op maandag 25 mei ( tweede pinksterdag) vervallen de trainingen. Groep 2 kan meetrainen op woensdag 27 mei  18.30 uur-19.30 uur Groep 4 kan meetrainen op woensdag 27 mei  19.30 uur-20.30 uur.  

Nieuws

Maandagavondtraining

Voor wat betreft de maandagavondtraining een paar aanknopingspunten. Voor deelname hieraan; – moet je je hebben aangemeld via Gert Huisken – moet je meedoen aan het NK en de daarbij horende kwalificatiewedstrijden – moet je Read more...