Hallo allemaal,

Afgelopen week hebben jullie de briefjes en bestellijst van de oliebollenactie meegekregen.

Er is een wijziging gekomen in de datum voor wanneer de bestelling bij Rieks binnen moet zijn.

De bestelling moet uiterlijk zaterdag 2 december binnen zijn!

Als je afgelopen week geen brief en bestellijst hebt gekregen stuur dan even een mail naar secretaris@lochsprinters.nl en dan wordt de lijst naar je gemaild.

Succes met de verkoop.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging Drents Kampioenschap 2011.

Via de email ontvingen wij vanuit Schoonebeek een uitnodiging voor het Drents Kampioenschap 2011 welke wordt georganiseerd op zaterdag 22 oktober. Via onderstaande link kunt u alle informatie bekijken voor deze wedstrijd. Uitnodiging Drents Kampioenschap Read more...

Nieuws

Inschrijven voor wedstrijden in 2012

Tijdens de ledenvergadering donderdag 16 februari is het nieuwe systeem voor inschrijven geïntroduceerd. De bedoeling is dat alle leden hiervan gebruik gaan maken om zich aan te melden voor NFF wedstrijden. De komende week ontvangt elk Read more...

Nieuws

Clubshirt

Voor diegene die een nieuw crossclubshirt heeft besteld, ze zijn eindelijk binnen as dinsdag en as donderdag ben ik aan de baan om de shirts te kunnen leveren. Oude/leenshirts graag schoon inleveren. De shirts kosten Read more...