Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Zaterdagtraining vanaf 21 november

Vanaf 21 november a.s.  beginnen we weer met de zaterdagtraining, deze training begint om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur. Deze training is voor alle leden, alle leeftijden mogen hier aan meedoen. De reguliere Read more...

Nieuws

Uitslag clubs NCK

Uitslag Sterkste   Club van Nederland ranking punten club plaats 1 138 FCV Dreamteam Helmond 2 136 FCC De Boscrossers Heiloo 3 127 FCC Nuland Nuland 4 125 FCC De Bissinghcrossers Ommen 5 124 TFCC Read more...

Nieuws

Dyon Planting kampioen in Putten.

De eerste provincialewedstrijd na de zomervakantie werd verreden in Putten en ging om het Veluwskampioenschap. 22 Lochsprinters verschenen op deze mooie dag aan de start. De jongste deelnemer van de Lochsprinter Niek Borkent fietste zijn Read more...