Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen District 4B Schoonebeek

Finale District: Finale District 4B Schoonebeek Uitslag alle deelnemers: Alle deelnemers District 4B Finale Open klasse: Finale open klasse 4b Tussenstand District: Tussenstand District 4B Schoonebeek Tussenstand clubs:

Nieuws

Wedstrijdreglement BMX Noord-Oost Competitie 2015 (KNWU)

Reglement: 2015-BMX Noord-Oost Competitie.versie 3    punt 2.1.1 geld alleen voor rijders die lid zijn bij een NFF club. Binnen het gebied van afdeling Noord-Oost zijn er een paar verenigingen die alleen aangesloten zijn bij de NFF. Read more...

Nieuws

Donderdag 02 juni geen training i.v.m. Hemelvaartsdag

Beste fietscrossliefhebbers, A.s. donderdag zal er geen training zijn, dit in verband met Hemelvaartsdag. Voor rijders van andere verenigingen geldt dat zij eventueel op woensdag kunnen meetrainen; rijders tot 10 jaar van 18.30 tot 19.30 Read more...