Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging NK Doetinchem

Uitnodiging Nationale Wedstrijd Via bovenstaande link kunt u de uitnodiging bekijken voor het Nederlands Kampioenschap NFF 2012 welke georganiseerd wordt in Doetinchem. Voor vragen kunt u contact opnemen met Rieks Dubbink.

Nieuws

Uitnodiging en opgavelijst Gelders Kampioenschap Kootwijkerbroek.

Uitnodiging: Uitnoging Gelders Kampioenschap Kootwijkerbroek Poster: Poster Flying Bikes Opgavelijst: Opgave Gelders Kampioenschap Controleer altijd voor 9.30 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs de baan. Read more...

Nieuws

Clubshirt bestellen

Beste crossleden, Er zijn een aantal nieuwe crossers die de eerste helft van 2015 hebben meegedaan aan district wedstrijden en of nationale wedstrijden. Deze crossers, die een leenshirt hebben, kunnen een nieuw shirt bestellen. Je kunt Read more...