Beste allemaal,

Momenteel ben ik bezig met mijn HBO afstudeerscriptie. Deze gaat over een fictieve indoor BMX accommodatie welke moet voldoen aan alle gestelde UCI eisen omtrent het houden van SX wedstrijden en EK/WK. Daarnaast moet de accommodatie ook als innovatieve vereniging gaan fungeren voor Nederlandse BMXers. De accommodatie zou geschikt moeten worden voor breedte- maar ook topsporters!

Om te kijken hoe BMX Nederland momenteel ervoor staat qua wensen/behoeften en bereidheid heb ik een enquête opgesteld welke volledig anoniem ingevuld kan worden en amper 5 minuten duurt. Deze informatie kan ik gebruiken om onderbouwde antwoorden te geven over de potentie van de vereniging.

Daarnaast ben ik interviews aan het afnemen met (inter)nationale toppers zoals Connor Fields, Liam Phillips en Jelle van Gorkom om te kijken wat er nodig is om toprijders te verleiden om te komen trainen. Ook met bondscoaches (NL+BEL) wordt er gekeken wat er benodigd is om (winter)kampen te houden.

Kortom: Er moet voor ieder wat wils zijn en daarom komt jullie hulp zéér goed van pas! De enquête kan éénmalig ingevuld worden per IP adres via de volgende link: ENQUÊTE.
Of als de link het niet doet, hierbij de url die je in je browser kunt kopiëren: http://bit.ly/2j97KD8

Je kunt de enquête ook via je telefoon simpel invullen en omvat in totaal slechts 15 meerkeuzevragen. Mocht je meerdere kinderen hebben die fietsen, vul de enquête dan in gebaseerd op de rijder met de ‘beste’ prestaties.

Alvast hartelijk dank voor het invullen van de enquête!

Mvg,
Robin van der Kolk

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag regio 2A Haaksbergen.

Lochsprinters naar Haaksbergen voor 2e regio wedstrijd. Zaterdag moesten de Lochsprinters naar Haaksbergen voor hun 2e regio wedstrijd van het seizoen. Na Raalte waar de eerste punten bij elkaar gefietst waren moesten ze op de Read more...

Nieuws

Foto’s Wim Smalbrugge

Nu Wim niet mag fietsen heeft hij een andere hobby,   Filmpje:    http://youtu.be/4ogt-YcpR6s

Nieuws

Veel rijders aanwezig bij eerste regio wedstrijd.

Vandaag werd er uit een serie van 5 wedstrijden de eerste regio wedstrijd gereden bij het met zon overgoten CRT Raalte. Er waren 222 rijders uit de regio Oost en Noord Oost naar Raalte gekomen Read more...