Beste allemaal,

Momenteel ben ik bezig met mijn HBO afstudeerscriptie. Deze gaat over een fictieve indoor BMX accommodatie welke moet voldoen aan alle gestelde UCI eisen omtrent het houden van SX wedstrijden en EK/WK. Daarnaast moet de accommodatie ook als innovatieve vereniging gaan fungeren voor Nederlandse BMXers. De accommodatie zou geschikt moeten worden voor breedte- maar ook topsporters!

Om te kijken hoe BMX Nederland momenteel ervoor staat qua wensen/behoeften en bereidheid heb ik een enquête opgesteld welke volledig anoniem ingevuld kan worden en amper 5 minuten duurt. Deze informatie kan ik gebruiken om onderbouwde antwoorden te geven over de potentie van de vereniging.

Daarnaast ben ik interviews aan het afnemen met (inter)nationale toppers zoals Connor Fields, Liam Phillips en Jelle van Gorkom om te kijken wat er nodig is om toprijders te verleiden om te komen trainen. Ook met bondscoaches (NL+BEL) wordt er gekeken wat er benodigd is om (winter)kampen te houden.

Kortom: Er moet voor ieder wat wils zijn en daarom komt jullie hulp zéér goed van pas! De enquête kan éénmalig ingevuld worden per IP adres via de volgende link: ENQUÊTE.
Of als de link het niet doet, hierbij de url die je in je browser kunt kopiëren: http://bit.ly/2j97KD8

Je kunt de enquête ook via je telefoon simpel invullen en omvat in totaal slechts 15 meerkeuzevragen. Mocht je meerdere kinderen hebben die fietsen, vul de enquête dan in gebaseerd op de rijder met de ‘beste’ prestaties.

Alvast hartelijk dank voor het invullen van de enquête!

Mvg,
Robin van der Kolk

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Opgavelijst regio 3B Ommen

Stuurbordnummer Naam Licentienummer Klasse 901 manuwarnet 3302 J 903 castijhuis 4723 J 904 suzannereimink 438 D 905 gijskevelham 4631 J 907 iloyhogenkamp 5247 J 909 jordyteravest 5249 J 910 deankleenscholten 5531 J 911 stephangeerling 428 Read more...

Nieuws

INTENSE Testdag/Vrije Training

Onderstaand bericht ontvingen wij van FCC de Vaart in Dedemsvaart:   Fietscrossers, Op 9 maart wordt er op de BMX-baan in Dedemsvaart een INTENSE testdag en Vrije Training georganiseerd. Iedereen die geïnteresseerd is kan de Read more...

Nieuws

Stem op onze clubheld

Albert Lusseveld is een paar weken geleden Sportvrijwilliger van de gemeente Hellendoorn geworden. Daar waren we als vereniging al super blij mee en nu kunnen we ook nog een grote prijs winnen met onze clubheld! Read more...