Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging rijders en ouders voor crossbaan onderhoud.

Hallo rijders en ouders, De crossbaan is aan een onderhoudsbeurt toe en ook om de crossbaan zijn nog diverse werkzaamheden. Nu willen we dit op zaterdag 9 en 16 november gaan uitvoeren, aangezien dat we Read more...

Nieuws

Reacties gevraagd TC opzet 2016

Onderstaand bericht ontvingen wij van de KNWU afdeling Noord / Oost, graag jullie reacties naar secretaris@lochsprinters.nl Klik hier voor de voorstellen wedstrijdopzet 2016 In de bijlage vindt u de power point presentatie zoals de CBMX Read more...

Nieuws

Eindstand en verslag District A

Eindstand: Eindstand District A Als er een geel vakje bij je naam staat zijn er 2 rijders met het zelfde aantal punten, de rijder die het hoogst heeft geschoord staat boven aan. Verslag door Karin:district 5a Read more...