BMX-stuurbordnummer
Vanaf 1 januari 2018 is het mogelijk om je BMX-stuurbordnummer aan te vragen op mijnKNWU. Alle renners die in het bezit zijn van een basislidmaatschap dienen een stuurbordnummer aan te vragen. Per kalenderjaar dient de aanvraag opnieuw gedaan te worden.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Startwedstrijd 1 september

Startwedstrijd –1 sept. 2012 in Nijverdal  !!! Al jarenlang worden de regiowedstrijden georganiseerd  door twee regio’s samen. In ons geval dus de regio’s Noord-Oost en  Oost. Dit jaar wordt er voor de tweede keer een Read more...

Nieuws

Eerste BMX After Season Party op 11 nov!

Eerste BMX After Season Party op 11 nov! Dit jaar vindt op 11 november de eerste BMX After Season Party plaats, in club El Sombrero te Reusel (NL). In deze mooie discotheek, gelegen in dit Read more...

Nieuws

LET OP: Woensdag 18 juni GEEN Training

Hallo Allemaal, Aanstaande woensdag wordt er niet getraind, dit in verband met de avondvierdaagse en het spelen van het Nederlands Elftal, waardoor de opkomst al miniem zal zijn is besloten om de trainingen eruit te gooien. Read more...