Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

VERPLAATSEN OPENINGSWEDSTRIJD

Let op!!! Na lang overleg hebben wij besloten om de openingswedstrijd van a.s. zaterdag te verplaatsen naar 31 maart 2018. Wij vinden het met de voorspelde (gevoels) temperaturen onverantwoord om een wedstrijd te rijden. Wij Read more...

Nieuws

Nieuwe trainingsindeling met ingang van 30-8-2016

Hallo allemaal, Omdat er voor de zomervakantie drie trainers hebben aangegeven te stoppen is er een nieuwe indeling gemaakt voor de trainingen. Het was een flinke klus om met het trainersteam die we hebben, de trainingen Read more...

Nieuws

Uitslagen Regio 3B Nijverdal

Zie onderstaande pdf-bestanden: Tussenstand na Regio 3B Nijverdal Open klasse uitslag Regio 3B Nijverdal Open cruiserklasse tussenstand na Regio 3B Nijverdal Uitslag alle Lochsprinters Regio 3B Nijverdal