Op dinsdag 2 januari werden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hellendoorn de sportkampioenen van 2017 gehuldigd door burgemeester Anneke Raven en sportwethouder Johan Coes.

Van de Lochsprinters mochten Isa Baan en Britt Tijhof van de trap afdalen en de felicitaties in ontvangst nemen. Het was mooi om te zien dat Isa de jongste kampioen van de hele gemeente was en zij werd door Britt goed begeleid daar boven aan die grote trap.

De meiden kwamen beide apetrots naar beneden gelopen en werden onder luid applaus gefeliciteerd.

Nogmaals gefeliciteerd met jullie prestaties. We hopen dat 2018 ook weer een succesvol jaar mag worden.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Afhalen oliebollen: vrijdag 27 december

Hallo ouders en leden,   Afhalen Het afhalen van de oliebollen/appelbeignets is op vrijdag  27 december 2013 van 18.30 tot 19.30 uur, bij Sepawand, Nijverheidsweg 23 in Nijverdal. (neem doos, boodschappentas of  kratje  mee ). Read more...

Nieuws

Laatste nieuws Twents Kampioenschap

Nog één nacht slapen en het Twents Kampioenschap gaat van start. We zijn er klaar voor en we kijken uit naar een sportieve wedstrijd. In de voorinschrijving zijn er 430 aanmeldingen,  zoals jullie weten zal Read more...

Nieuws

Afhalen nieuwe clubshirts tijdens BBQ

  Hallo leden/ouders, Voor diegenen die voor de vakantie een clubshirt hebben besteld  kunnen deze tijdens de bbq  afhalen bij Harrie Reimink. Oude leenshirt schoon inleveren, shirt met naam kost 10 euro vervanging van shirt Read more...