Zo aan het begin van het wedstrijdseizoen komen er weer wat vragen en onduidelijkheden boven drijven. Deze week waren het met name de vragen over de nationale wedstrijden en het Nederlands Kampioenschap van de NFF.

 

Om mee te kunnen doen aan het Nederlands Kampioenschap van de NFF moet men aan een aantal nationale wedstrijden hebben deelgenomen.

Dit aantal wordt bepaald door het aantal nationale wedstrijden in de periode van Pinksteren tot Pinksteren minus vier (4), met een minimum van vier gereden wedstrijden.

 

In de periode van Pinksteren 2017 tot Pinksteren 2018 zijn er 9 wedstrijden gepland. Dus, voor het NK 2018 moet je in elk geval 5 nationale wedstrijden gereden hebben.

 

De volgende wedstrijden staan nu nog op de planning. Als je nog geen nationale wedstrijden gereden hebt, kun je nog wel meedoen met het NK, maar dan moet je onderstaande 5 wedstrijden allemaal rijden.

Nationale wedstrijden van de NFF

24 maart Betuws Kampioenschap Tiel (Inschrijving is inmiddels gesloten. Je kan nog wel meedoen via dag inschrijving, dit betekent wel dubbel inschrijfgeld betalen).

7 april Brabants Kampioenschap Nuland

21 april Gelders Kampioenschap Geldermalsen

12 mei Veluws Kampioenschap Nijkerk

19 mei Plaatsingswedstrijd NK Haaksbergen

Ook kwam de vraag, waar je kan zien welke en hoeveel nationale wedstrijden je kind gefietst heeft na het NK 2017. Dat zou je kunnen zien op onze site via inschrijvingen. Daar kan je bij 2017 zien voor welke wedstrijden je je kind had ingeschreven. Let op, dat je deze wedstrijd ook daadwerkelijk gefietst hebt. Niet dat je je kind er voor aangemeld hebt en door wat voor reden dan ook niet geweest bent of afgemeld hebt, dan telt deze niet mee. Ook zou je eventueel bij uitslagen via de NFF site kunnen kijken of je kind deze wedstrijd gefietst heeft.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

[knwu] Ranglijst NK/EK/WK

De KWNU heeft de ranglijst gepubliceerd voor NK/EK/WK kwalificatie: knwu.nl/mededelingen/bmx-ranglijst-nk-ek-wk Lees ook even de uitleg.

Nieuws

28 Oktober kampioenschap in Assen

Beste mensen, De nationale wedstrijd van 28 oktober was gepland in Tiel maar is verplaatst naar Assen. De wedstrijd wordt door FC Unitas georganiseerd. Met vriendelijke sportgroet, Rob Waaijenberg

Nieuws

Uitnodiging rijders en ouders voor crossbaan onderhoud.

Hallo rijders en ouders, De crossbaan is aan een onderhoudsbeurt toe en ook om de crossbaan zijn nog diverse werkzaamheden. Nu willen we dit op zaterdag 9 en 16 november gaan uitvoeren, aangezien dat we Read more...