Aanmelden via BMXTrainingen@Gmail.com

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Sem en Tom van Heun oliebollenkampioen 2012

Sem en Tom van Heun oliebollen kampioen bij de Lochsprinters. Ook dit jaar hadden de Lochsprinters weer een oliebollen en appelbeignets actie. De opbrengst van deze actie is bestemd voor het uitbreiden van de trainingsfaciliteiten. Read more...

Nieuws

Regio tussenstand.

Ook na de zonnige regiowedstrijd in Nijverdal van afgelopen zaterdag hebben we weer een bijgewerkte regio tussenstand voor u. U kunt deze vinden door op onderstaande link te klikken (.pdf bestand) Regio tussenstand na regio3a Read more...

Nieuws

Jaaroverzicht 2011

Tijdens de ledenvergadering afgelopen donderdag heeft Albert Lusseveld een jaaroverzicht van 2011 laten zien. Een leuke manier om terug te blikken op het fietscrossjaar dat we als vereniging hebben gehad. Voor de leden die niet Read more...