Deze link even kopieren in je adresbalk om de foto’s van het Betuws Kampioenschap te bekijken.

https://photos.app.goo.gl/n1wfEIjdopjlTMxs1

 

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Teun en Priscilla Gronings kampioen.

Op zaterdag 24 september zijn we met 15 rijders afgereisd naar Winschoten om daar het Groninger Kampioenschap te verrijden. We zijn in de mist vertrokken, maar toen we daar aankwamen hebben we de hele dag Read more...

Nieuws

Mededeling en opgavelijst NCK Haaksbergen

Hallo deelnemers aan het NCK, Kijk op de opgavelijst welk stuurbord er op de fiets moet , want op de inschrijflijst staat maar 1 nummerbord bij elke deelnemer. Leden die ook een KNWU licentie hebben Read more...

Nieuws

huldigingen tijdens de clubcross

Op zaterdag 26 augustus hebben wij weer genoten van onze jaarlijkse clubcross en bbq. Tijdens deze gezellige middag zetten we elk jaar onze kampioenen en eventuele jubilarissen in het zonnetje. Zo ook dit jaar. We Read more...