Beste leden, ouders/verzorgers,

Voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag (district 1A) dient iedereen zich vóór 9.15 uur te melden bij de clubvertegenwoordiger in de clubtent.

De kosten van € 10,00 (voor de 5 district wedstrijden) dan graag gepast betalen!
Als je ook mee fietst met de Open Klasse – dit is een extra wedstrijd na de district wedstrijd – dan zijn de kosten hiervoor € 2,00. Ook dit graag gepast betalen!

Iedereen heel veel succes!

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Trainingsblokken tijdens het NCK

Hallo rijders/ouders, Alle informatie voor zaterdag staat op de website van FCCNuland. ( trainingsblokken, trainingsinfo en wedstrijdinfo ). Kijk deze week geregeld even voor het laatste nieuws op deze website. Klik op het plaatje:

Nieuws

Info clubcross en bbq

Hallo leden/ouders, Even enkele mededelingen voor zaterdag: Aanvang training: 13.30 uur Aanvang wedstrijd: 14:00 uur Aanvang barbecue: 16:00 uur (ong.) (Kosten €5,- per persoon) Iedereen graag zelf stoelen meenemen en als je hebt ook een Read more...

Nieuws

Oliebollen actie 2016

  OLIEBOLLEN ACTIE 2016   Wie wordt dit jaar de beste verkoper en gaat er met een mooie prijs vandoor? Ook dit jaar gaan we weer een oliebollen/appelbeignets actie organiseren. De opbrengst van deze actie Read more...