Related Posts

Nieuws

Aanbieding camping pinksterweekend Winschoten

Beste NK rijders, Aanbieding van Camping Wedderbergen voor Pinksterweekend. Wil je reserveren? neem dan eerst even contact op met Harrie Reimimk want hij heeft al enkele plekken gereserveerd. Email:  fam.reimink@kpnplanet.nl   Goedemiddag, Camping Wedderbergen ligt Read more...

Nieuws

reactie stuurbordnummers KNWU

Ik begreep dat er onduidelijkheid bestaat over het aanvragen van de stuurbordnummers. Als je GEEN KNWU wil gaan fietsen hoef je ook geen nummer aan te vragen. Wil je een stuurbordnummer of licentie aanvragen dan Read more...

Nieuws

Lochsprinters op zoek naar nieuwe voorzitter.

  Hallo leden/ouders Zaterdag heeft onze voorzitter Willien Eikenaar op de jaarlijkse bowling middag aangegeven dat ze door privé omstandigheden per direct stopt als voorzitter van de Lochsprinters. Nu zijn we als bestuur op zoek Read more...