Beste rijders,

 

Vanaf heden is het mogelijk om digitaal aan te melden via mijnkwnu.knwu.nl voor:

 

07-07-2018 – BMX Nationaal Kampioenschap Time-Trial – Uithoorn – Deadline aanmelding is 11 juni 2018!

08-07-2018 – BMX Nationaal Kampioenschap (CN) – Uithoorn – Deadline aanmelding is 11 juni 2018!

 

Let op: Het gaat hier om een aanmelding en alle geselecteerde rijders krijgen na 12 juni een bevestiging van deelname! Ook rijders die zich nu (nog) niet hebben geplaatst kunnen zich aanmelden omdat er wellicht in de betreffende klasse nog doorgeschoven wordt. Als een rijder niet is aangemeld wordt hij/zij ook niet geselecteerd. De deelname aan het BMX Nationaal Kampioenschap en het BMX NK Time-Trial is gratis.

 

https://www.knwu.nl/storage/2017/05/Nationaal-Kampioenschap-2018-BMX.pdf

https://www.knwu.nl/storage/2017/05/Kwalificatie-eisen-NKEKWK-2018-BMX.pdf

 

Als je bent aangemeld maar ook als je bent geselecteerd en je kunt om de een of andere reden niet deelnemen, meld je dan af via bmx@knwu.nl. Bij een afmelding van een gekwalificeerde rijder voor of uiterlijk op de dinsdag om 23.59 uur in de week voor het NK, kwalificeert de eerstvolgende rijder zich alsnog voor het NK, mits uiterlijk 11 juni 2018 voor 23.59 uur de deelname is aangemeld bij de KNWU. Bij afmeldingen na deze datum (3 juli 2018) wordt er niet meer aangevuld. Niet gekwalificeerde rijders, die zich hebben aangemeld voor 12 juni 2018, krijgen dus van de KNWU na 3 juli een afwijzing per mail.

 

Het Nationaal Kampioenschap Time Trial wordt verreden over 2 klasses, een klasse voor vrouwen en een klasse voor mannen. Alle 20” inch rijders van 15 jaar en ouder mogen deelnemen aan het NK Time Trial, mits gekwalificeerd voor het Nationaal Kampioenschap in de eigen 20” klasse. De Time Trial wordt bij de mannen verreden over de Pro-sectie indien aanwezig.

 

Met vriendelijke groeten,

Judith Meijer | KNWU

Wedstrijdadministratie BMX

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Opgavelijst District 3A Dedemsvaart

Opgavelijst: Opgavelijst District 3 A Dedemsvaart. Clubvertegenwoordiger in Dedemsvaart is Henk Scholman.

Nieuws

INTENSE Testdag/Vrije Training

Onderstaand bericht ontvingen wij van FCC de Vaart in Dedemsvaart:   Fietscrossers, Op 9 maart wordt er op de BMX-baan in Dedemsvaart een INTENSE testdag en Vrije Training georganiseerd. Iedereen die geïnteresseerd is kan de Read more...

Nieuws

Uitslagen startrace.

In onderstaande bijlagen vindt u de uitslagen per deelnemende club en de finale ritten uitslagen van de eerste Startrace in Hengelo. – Uitslag startrace per club. – Finale uitslag startrace.