Beste rijders en clubs,

Betreft Reglementswijziging na TC 1

Graag informeer ik jullie dat de volgende reglementen zijn gewijzigd:

  • KNWU BMX NK 2018 versie 5.0
  • KNWU BMX Topcompetitie 2018 versie 6.0

 

Deze reglementen zijn te vinden op de KNWU website onder kenniscentrum – reglementen – reglementen BMX.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Info TC 2 Rijswijk

Beste BMX rijders,  Hierbij doe ik jullie de info toekomen betreffende TC 2 in Rijswijk (zie Bijlage)   Algemene informatie TC 2 Rijswijk Op de site van FCC Rijswijk staat alle informatie onder het kopje activiteiten Read more...

Nieuws

Tussenstand scholencross

Scholencross tussenstand. De jury heeft alle uitslagen verwerkt en dit is het resultaat na de eerste dag scholencross;. Op de eerste plaats : schaapskooi 18 fontein 19 rietslenke 20 bongerd 25 marijke 25 peppel 28 Read more...

Nieuws

Uitnodiging vanuit Nijkerk.

Op zaterdag 16 april a.s. wordt in Nijkerk het ”Kampioenschap van midden Nederland” gehouden. In onderstaade uitnodiging vindt u alle informatie over deze wedstrijd. Uitnodiging “Kampioenschap van midden Nederland” 16 april 2011