Ivm Hemelvaartdag is er aanstaande donderdag géén training!

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging Drents Kampioenschap 2011.

Via de email ontvingen wij vanuit Schoonebeek een uitnodiging voor het Drents Kampioenschap 2011 welke wordt georganiseerd op zaterdag 22 oktober. Via onderstaande link kunt u alle informatie bekijken voor deze wedstrijd. Uitnodiging Drents Kampioenschap Read more...

Nieuws

Stemmen op F.C.V. de Lochsprinters , nu met verslag en foto’s

Beste fietscrossliefhebbers, Als club hebben wij meegedaan met het landelijke vrijwilligers actie van het oranje fonds ‘NL DOET’ via  www.kroonappels.nl kunt u uw stem uitbrengen op F.C.V. de Lochsprinters, dit kan nog tot en met morgenavond Read more...

Foto's

De crossbaan compleet

http://lochsprinters.nl/fotos/#85.0