Hallo Allemaal, zouden jullie dit willen doorsturen naar jullie leden.

 

Wij worden door minder positieve (privé) omstandigheden van medewerkers geconfronteerd met een uitdaging. We hebben hierdoor 1 baco en 1 ljury lijn schrijfster (graag 2 ivm intensieve taak) te kort op de plaatsingswedstrijd en het NK NFF Weekend.

 

Als u helpt kunt u ook op de medewerkerscamping staan met uw camper of Caravan.

 

Mocht u ons uit de brand kunnen en willen helpen dan zouden wij graag een berichtje willen ontvangen via DVOhaaksbergen@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur

BMX club DVO Haaksbergen

Geukerdijk 107

7481 CA Haaksbergen

website:  www.dvohaaksbergen.nl

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging lichtwedstrijd

Lichtwedstrijd 2010

Nieuws

Afhalen nieuw clubshirt

Hallo rijders en ouders/verzorgers,   De nieuwe clubshirts zijn binnen, as maandag /dinsdag /woensdag ophalen aan de crossbaan. Diegene met een leenshirt, shirt graag schoon inleveren en het nieuwe shirt gelijk betalen (gaarne gepast). Het Read more...

Nieuws

Kamperen tijdens het NK 2015 in Geldermalsen

Hallo ouders en leden, we zijn langzaam alweer aan het kijken naar de kalender van het nieuwe seizoen. Daarop zien we dat het NK NFF in Geldermalsen wordt georganiseerd. Nu al een behoorlijk aantal jaar Read more...