Related Posts

Nieuws

LET OP: Woensdag 18 juni GEEN Training

Hallo Allemaal, Aanstaande woensdag wordt er niet getraind, dit in verband met de avondvierdaagse en het spelen van het Nederlands Elftal, waardoor de opkomst al miniem zal zijn is besloten om de trainingen eruit te gooien. Read more...

Nieuws

Verslag regio 4B Hengelo

Lochsprinters naar Hengelo voor 4e regio wedstrijd. Zaterdag  zijn de Lochsprinters met 60 rijders naar Hengelo geweest voor de 4e regio wedstrijd.   Zit je de ene week in je T-shirt  met 22 graden  , een Read more...

Nieuws

Twee kampioenen in Klazienaveen

De eerste provinciale wedstrijd stond weer op het programma voor de fietscrossers, 38 Lochsprinters zijn uit hun winterslaap gekomen en weer klaar voor het nieuwe seizoen. Voor een aantal de eerste wedstrijd van het seizoen, Read more...