De trainingstijden zijn iets anders geworden dan op de flyer was vermeld. We zullen deze dag dezelfde trainingstijden hanteren als van een Provinciaal Kampioenschap.

8.45 uur – 9.45 uur jeugd t/m 12 jaar
9.45 uur – 10.45 uur 13 jaar en ouder

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

aandachtspunten trainingen (ouders/rijders)

Geachte rijders, ouders/verzorgers, Het komt steeds vaker voor dat de fiets niet in orde is tijdens de training . Wij verzoeken jullie om voorafgaand aan de training de fiets te controleren en te denken aan Read more...

Nieuws

Baanonderhoud 28 april

Beste allemaal, Zaterdag 28 april gaat de wedstrijd zoals reeds bekend in Ammerzoden niet door. Dat houdt in dat we een vrije zaterdag hebben gekregen, als club willen we deze dan graag invullen met een Read more...

Nieuws

Verslag regio 2A Haaksbergen.

Lochsprinters naar Haaksbergen voor 2e regio wedstrijd. Zaterdag moesten de Lochsprinters naar Haaksbergen voor hun 2e regio wedstrijd van het seizoen. Na Raalte waar de eerste punten bij elkaar gefietst waren moesten ze op de Read more...