Related Posts

Nieuws

Uitslagen District 2A Haaksbergen

Clubuitslag Lochsprinters: Clubuitslag Lochsprinters Finale District: Finale District 2A Finale openklasse: Finale openklasse Tussenstand District: Tussenstand District 2A Haaksbergen Tussenstand clubs:

Nieuws

Algemeen regionale afspraken, district Oost ( NFF )

Hallo rijders, ouders/verzorgers en crossliefhebbers,   In de bijlage het wedstrijdreglement van District Oost en gedragscodes Lees alles even goed door zodat je up to date op de wedstrijd kan verschijnen. District regels: District regels 2015 (03-03-2015)-1 Read more...

Nieuws

2e paasdag geen training zie aangepaste trainingstijden

Maandag 6 april vervallen de trainingen i.v.m. tweede paasdag. Groep 2 kan woensdag 8 april meetrainen met groep 3  18.30 uur-19.30 uur. Groep4 kan woensdag 8 april meetrainen met groep 5  19.30 uur-20.30 uur.