Beste mensen,

 

Namens de trackmanagers, juryleden en het bestuur sturen wij jullie onderstaande mededelingen m.b.t. de gang van zaken tijdens de wedstrijddagen bij de districtswedstrijden in Oost.

 

* Bij elke districtswedstrijd in dit seizoen zijn er cruisers verhaal komen halen in het jurygebouw m.b.t. de indeling van de Open Klasse.

Helaas is dit op zaterdag 26 mei in Ommen geescaleerd en werden de jurymedewerkers uitgescholden en hen werd verweten dat ze de regels niet wilden veranderen.

Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn!!

Bij elke wedstrijd is aan de cruisers uitgelegd dat het jury programma niet werkt bij 2 of minder deelnames per klasse EN dat er in de november vergadering van 2017 is besloten om de cruisers met de 17+ klasse samen te voegen bij de Open Klasse. Dit is ook opgenomen in het districtsreglement.

(voor de volledigheid sturen wij jullie de verslagen en het districtsreglement nogmaals toe, met de opgelichte passages waarin dit vermeld staat).

 

Wij als bestuur hebben het vermoeden dat de cruisers door hun club niet goed op de hoogte zijn gebracht van deze besluiten.

Daarom het vriendelijk, maar dringend, verzoek om deze regel (nogmaals) onder de aandacht te brengen bij jullie achterban.

 

* Als gevolg van deze escalatie is er besloten om de regel aan te scherpen dat er geen rijders en/of ouders in het jurygebouw toegestaan zijn, mits zij niet vergezeld zijn door een clubvertegenwoordiger. Zoals al veel vaker aangegeven eventuele onduidelijkheden en/of frustraties kunnen via de clubvertegenwoordiger bekend gemaakt worden. Dus indien er geen clubvertegenwoordiger bij is, worden rijders geweerd!

 

Wij hopen van harte dat er geen verdere escalaties optreden en dat jullie als verenigingen jullie achterban hiervan op de hoogte brengen.

 

Met vriendelijke groet,

Winanda Jansen
secretaris NFF district Oost

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen, tussenstand, verslag en foto’s District A1

Finale District:Uitslag District Clubuitslag: Clubuitslag District A1 Tussenstand: Tussenstand 2018 District A1 Openklasse: Top 3 Openklasse A1 Verslag, Karin: District 1A Nijverdal 2018 Foto’s Christiaan:https://photos.app.goo.gl/Wjvz4OfYGeaxaQji1 Foto’s Jeroen Tibbe:https://bit.ly/2qydcAr Foto’s Albert: https://photos.app.goo.gl/OjEbtNGej93odMuF3 Finalefilmpjes:https://www.youtube.com/user/Lochsprinters/videos

Nieuws

Oliebollen actie 2016

  OLIEBOLLEN ACTIE 2016   Wie wordt dit jaar de beste verkoper en gaat er met een mooie prijs vandoor? Ook dit jaar gaan we weer een oliebollen/appelbeignets actie organiseren. De opbrengst van deze actie Read more...