Beste mensen,

 

Namens de trackmanagers, juryleden en het bestuur sturen wij jullie onderstaande mededelingen m.b.t. de gang van zaken tijdens de wedstrijddagen bij de districtswedstrijden in Oost.

 

* Bij elke districtswedstrijd in dit seizoen zijn er cruisers verhaal komen halen in het jurygebouw m.b.t. de indeling van de Open Klasse.

Helaas is dit op zaterdag 26 mei in Ommen geescaleerd en werden de jurymedewerkers uitgescholden en hen werd verweten dat ze de regels niet wilden veranderen.

Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn!!

Bij elke wedstrijd is aan de cruisers uitgelegd dat het jury programma niet werkt bij 2 of minder deelnames per klasse EN dat er in de november vergadering van 2017 is besloten om de cruisers met de 17+ klasse samen te voegen bij de Open Klasse. Dit is ook opgenomen in het districtsreglement.

(voor de volledigheid sturen wij jullie de verslagen en het districtsreglement nogmaals toe, met de opgelichte passages waarin dit vermeld staat).

 

Wij als bestuur hebben het vermoeden dat de cruisers door hun club niet goed op de hoogte zijn gebracht van deze besluiten.

Daarom het vriendelijk, maar dringend, verzoek om deze regel (nogmaals) onder de aandacht te brengen bij jullie achterban.

 

* Als gevolg van deze escalatie is er besloten om de regel aan te scherpen dat er geen rijders en/of ouders in het jurygebouw toegestaan zijn, mits zij niet vergezeld zijn door een clubvertegenwoordiger. Zoals al veel vaker aangegeven eventuele onduidelijkheden en/of frustraties kunnen via de clubvertegenwoordiger bekend gemaakt worden. Dus indien er geen clubvertegenwoordiger bij is, worden rijders geweerd!

 

Wij hopen van harte dat er geen verdere escalaties optreden en dat jullie als verenigingen jullie achterban hiervan op de hoogte brengen.

 

Met vriendelijke groet,

Winanda Jansen
secretaris NFF district Oost

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag regio 4B Hengelo

Lochsprinters naar Hengelo voor 4e regio wedstrijd. Zaterdag  zijn de Lochsprinters met 60 rijders naar Hengelo geweest voor de 4e regio wedstrijd.   Zit je de ene week in je T-shirt  met 22 graden  , een Read more...

Nieuws

6 winnaars in finale Startrace Raalte

Zaterdag werd in Raalte de startrace verreden van regio Oost van de Nederlandse Fietscross Federatie. 93 rijders hadden zich ingeschreven van de verenigingen Haaksbergen, Hengelo, Raalte en Nijverdal. Deze race is een opwarmer voor de Read more...

Nieuws

Bestellen eigen clubshirt

Heb je nog een leenshirt en wil je graag een eigen wedstrijdshirt? Dan kun je deze zowel met of zonder naam bestellen bij Harry Reimink aanstaande woensdag tijdens de ledenvergadering in verband met de levertijd.