Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Luke Kuipers overijssels kampioen…

Zaterdag werden de Overijsselse kampioenschappen in Raalte verreden,  aangezien er op Papendaal een supercross werd verreden was het startveld aardig uitgedund. Van de Lochsprinters stonden er 20 deelnemers gereed om de wedstrijd te beginnen. Het Read more...

Nieuws

Eindstand en verslag District A

Eindstand: Eindstand District A Als er een geel vakje bij je naam staat zijn er 2 rijders met het zelfde aantal punten, de rijder die het hoogst heeft geschoord staat boven aan. Verslag door Karin:district 5a Read more...

Nieuws

Promotieklasse tussenstand na Fries kampioenschap

Promotieklasse tussenstand na het Fries Kampioenschap in Noord-Bergum van zaterdag 23 oktober 2010. Fries kampioenschap Noord-Bergum zaterdag 23-10-2010.