Related Posts

Nieuws

Afhalen oliebollen: vrijdag 27 december

Hallo ouders en leden,   Afhalen Het afhalen van de oliebollen/appelbeignets is op vrijdag  27 december 2013 van 18.30 tot 19.30 uur, bij Sepawand, Nijverheidsweg 23 in Nijverdal. (neem doos, boodschappentas of  kratje  mee ). Read more...

Nieuws

Uitnodiging Discowedstrijd en No Chain Wedstrijd

Uitnodiging DISCOWEDSTRIJD en na afloop hiervan, NO CHAIN WEDSTRIJD te DEDEMSVAART Zaterdag 30 oktober 2010 De wedstrijd wordt omlijst met discoverlichting en discomuziek! Deelname: NFF en KNWU licentiehouders. Prijzen: Bekers voor 1 t/m 3, t/m 13 Read more...

Nieuws

Spinningsdag ten bate van onderzoek naar de ziekte van Duchenne

Beste BMX’ers,   Al een aantal jaren zetten Geerda en Laurent, ouders van Manu en Puck, zich voor de ziekte van Duchenne. Duchenne is de naam van een ziekte die al vanaf de geboorte de Read more...