Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Training in week 38 en 39 (i.v.m. scholencross)

Beste fietscrossers, Op dinsdag 17 en 24 september 2013 vind het jaarlijkse scholencross evenement weer plaats bij ons op de crossbaan. Dat betekent dat de trainingen van groep 3 en 4 op de dinsdagavond komen Read more...

Nieuws

Inschrijflijsten Lichtwedstrijd

Clubtaart: clubtaart-lichtwedstrijd Inschrijving per club: inschryflijsten-lichtwedstrijd-versie-2 Inschrijving per klasse: klasses-lichtwedstrijd Zijn er op de wedstrijddag minder dan 3 rijders per klasse dan word deze samengevoegd met een andere klasse.  

Nieuws

Opgavelijst en info District 3B Hengelo

Opgavelijst: Opgavelijst District 3B Hengelo   Mededeling over stuurbordnummers en zijbordjes, Er is in Klazienaveen gecontroleerd op de leesbaarheid van stuurbordnummers en zijbordjes. Het komt steeds vaker voor dat de cijfers te klein zijn of dat Read more...