Menu openen
Het laatste nieuws

FCV de Lochsprinters

Training gaat wel door. Paul, 28 Maart om 17.27 Aanmelden voor training

AK wedstrijden 2020 en aanmelden medewerkers

Hallo allen,



Graag onderstaand bericht zo snel mogelijk delen met jullie leden.

Graag extra aandacht vragen voor het lezen van “Het Protocol AK BMX Noord Oost.” In de bijlage!



Met vriendelijke groet,



José de Cruz Martina

Secretaris BMX Noord-Oost



www.bmxnoordoost.nl

Beste verenigingen, rijders en ouder(s)/begeleider(s),

In de periode voor de zomervakantie hebben we met de verenigingen bekeken of en wie er een wedstrijd wilde organiseren binnen de afdeling. Begrijpelijk was men gematigd positief en voorzichtig in het oppakken van die handdoek. De verantwoording, het (financiële) risico en de maatregelen die men moet treffen zijn best een hele kluif. Daarin hebben de BMX verenigingen en de afdeling toegestemd de lasten met elkaar te dragen.

Ook verzekerden alle verenigingen dat zij mensen zullen leveren om een afdelingswedstrijd mogelijk te maken: "samen maken we breedtesport mogelijk voor onze BMX'ers". We vragen mensen zich aan te melden om te helpen bij onderstaande wedstrijden. Aanmelden voor medewerking kan v.a. maandag 14 september via otbmx@bmxnoordoost.nl, geef aan bij welke wedstrijd(en) je kan helpen. Helpen kan op en om de baan. Dus naast wedstrijdtechnische hulp (baco, parc fermé, jury) kunnen we hulp gebruiken bij de catering, schoonmaak, entree, enz.)

De volgende afdelingswedstrijden staan op de kalender 2020 van afdeling BMX Noord Oost:

zondag 4 oktober CRT Raalte

zondag 18 oktober De IJsselcrossers, Doetinchem

zondag 25 oktober KWC, Kampen

Alle wedstrijden onder voorbehoud i.v.m. het aanmelden van voldoende vrijwilligers en/of wijzigingen rondom Covid-19.



Covid-19 maatregelen/ Corona Protocol

Door Covid-19 zullen de afdelingswedstrijden anders zijn georganiseerd. De wedstrijd is toegankelijk voor de rijders en zijn/haar ouder/begeleider. In deze mail is het Protocol bijgevoegd waar we naar dienen te handelen. Daarnaast zal de organiserende vereniging zich moeten houden aan de geldende afspraken binnen hun gemeente/veiligheidsregio. Het is van belang dat iedereen zich aan de maatregelen en richtlijnen houdt die voorgeschreven worden. De geldende regels tijdens de afdelingswedstrijd zullen later gedeeld worden met jullie.



Deelname en inschrijfgeld
Als je een basislidmaatschap of een wedstrijdlicentie hebt én een stuurbordnummer hebt aangevraagd, kun je deelnemen aan afdelingswedstrijden. Je kan in MijnKNWU deze dingen regelen. Vraag je vereniging je te ondersteunen als je niet weet hoe het werkt.
De inschrijving voor de afdelingswedstrijden zal middels voorinschrijving via MijnKNWU zijn. Tijdens de afdelingswedstrijd wordt de Eigen Klasse verreden, de Open Klasse vervalt voor de wedstrijden in dit najaar. Deelname is 5,00 euro, dit moet voldaan worden tijdens de voorinschrijving. Informatie over de inschrijving zullen we binnenkort verspreiden naar de verenigingen. Als ook het Reglement AK 2020.

Inschrijfperiode AK 4 oktober: van 18 september t/m 27 september

Inschrijfperiode AK 18 oktober: van 18 september t/m 4 oktober

Inschrijfperiode AK 25 oktober: van 4 oktober t/m 18 oktober

De afdelingswedstrijden die in 2020 nog verreden gaan worden, tellen niet mee voor kwalificatie NK/EK/WK 2021.



Programma
De wedstrijd zal (misschien) uit 2 blokken bestaan, ieder blok zal in zijn geheel afgerond worden. Of er in blokken gereden gaat worden is afhankelijk van de aantallen die de gemeente/veiligheidsregio met een vereniging afgesproken heeft. Het programma van een afdelingswedstrijd zal z.s.m. na sluiting van de inschrijving bekend worden gemaakt.

Samen met de organiserende verenigingen hopen wij jullie, rijders en ouder(s)/begeleider(s) te zien op de afdelingswedstrijden!

PROTOCOL AK BMX NOORD OOST V. 09-09-2020 Terug naar overzicht

Deze bedrijven dragen onze club een warm hart toe

Volledig sponsoroverzicht