Menu openen
Het laatste nieuws

FCV de Lochsprinters

Training gaat wel door. Paul, 18 April om 15.03 Aanmelden voor training

inschrijving van de UEC rondes

Bij deze willen we jullie informeren over de inschrijving van de UEC rondes. Eindelijk staat er weer wat op de planning dus laten we hopen dat er nog wat mooie wedstrijden gereden gaan worden.

De volgende inschrijvingen staan open of gaan binnenkort open:

Wedstrijd

Datum wedstrijd

Inschrijving open

Sluiting inschrijving

UEC ronde Verona

5/6 september

4 augustus 2020

16 augustus 2020 23:59 uur

UEC ronde Sarrians



10 augustus 2020

30 augustus 2020 23:59 uur

UEC ronde Zolder



24 augustus 2020

11 oktober 2020 23:59 uur

Na de deadline worden er geen challenge inschrijvingen meer geaccepteerd, ook eventuele foutieve inschrijvingen worden niet meer hersteld.

Over het EK is verder nog niks bekend. Mocht hier meer informatie over bekend worden, dan delen we dat uiteraard met jullie.

Inschrijven kan via mijnKNWU. Je logt in via mijnKNWU en gaat vervolgens naar wedstrijden. Je krijgt dan verschillende wedstrijden te zien. Het makkelijkste is om bovenin te filteren op ‘BMX Racing’. Nu krijg je alleen de BMX-wedstrijden te zien. Wel is er een kleine verandering. In het verleden waren de twee verschillende dagen van de UEC wedstrijden zichtbaar in de kalender. Nu staat het complete evenement in de kalender. Binnen dit evenement kies je voor je categorie op de zaterdag en/of zondag. Let op, het evenement bevat meerdere pagina’s dus het kan zijn dat je naar een andere pagina moet voor je categorie.

Terug naar overzicht

Deze bedrijven dragen onze club een warm hart toe

Volledig sponsoroverzicht