In verband met een milieuonderzoek op en om onze crossbaan zal de training van dinsdag 19 oktober komen te vervallen. Of de training van woensdag doorgaat is nog niet zeker, we zullen dit middels het stoplicht op de site aangeven.

De gemeente Hellendoorn en de provincie Overijssel voeren van 18 tot en met 20 oktober een milieu onderzoek uit in de omgeving van en op de crossbaan. Al jaren wordt er met enige regelmaat een milieuonderzoek uitgevoerd in deze omgeving. Onlangs hebben de gemeente en de provincie besloten een uitvoeriger onderzoek uit te willen voeren. Voor dit onderzoek worden er op meerdere plaatsen sleuven gegraven om te onderzoeken of en welke vervuiling er in de grond zit. Tijdens dit onderzoek mag er niemand in de buurt van de werkzaamheden komen. Pas nadat de onderzoek voorbij is, en alle sleuven gedicht zijn, mag de baan weer worden betreden.

Wij vinden het erg vervelend dat de training hieronder vervalt, maar willen ook graag zekerheid omdat we wel sport willen bedrijven in een gezonde omgeving.

Namens het bestuur,

Bert Bannink

Categorieën: Nieuws