Vanavond hebben 3 vertegenwoordigers van het Unifonds van de verzekeringmaatschappij Univé De Onderlinge 2 partytenten overgedragen aan onze vereniging.
Eind vorig jaar werden we geattendeerd op de mogelijkheid om een aanvraag te doen bij het Unifonds van Univé. Univé brengt haar lokale en maatschappelijke betrokkenheid tot uiting door een deel van haar winst te storten in het Unifonds. Maatschappelijke- en sportorganisaties kunnen een beroep doen op het fonds en jaarlijks worden enkele projecten geselecteerd.  Wij hadden een aanvraag ingediend voor twee partytenten en zowaar werden we uitverkozen door de beoordelingscommissie.                                                           

Vanavond was de officiële overdracht, onder het genot van een mooie avondzon hebben wij drie leden van het Unifonds verwelkomd op onze baan. Aan de hand van de training konden wij vertellen over het reilen en zeilen van onze vereniging. De commissieleden waren erg geïnteresseerd en waren onder de indruk van alles wat wij van onze vereniging konden laten zien en vertellen.                                  

Uiteindelijk hebben we samen met enkele rijders de tenten in ontvangst genomen(foto).                          

Rest mij niet anders dan UNIVÉ te danken voor deze geweldige gift, een duidelijke blijk van lokale en maatschappelijke betrokkenheid.

Univé partytenten

Categorieën: Nieuws