Tweede regiowedstrijd fietscross  in Klazienaveen                                            (verslag: Ria.)

 

De tweede wedstrijd van het seizoen werd verreden in Klazienaveen. Gelukkig was het droog en de baan lag er prima bij. Voor de ruim 50 Lochsprinters uit Nijverdal kon de wedstrijd dan ook mooi op tijd beginnen.

Helaas was het voor twee Lochsprinters in de manches al voorbij Teun Scholman kwam in de eerste manche hard ten val en moest voor onderzoek naar het ziekenhuis,

Renzo Sasbrink  viel in de tweede manche op de zelfde plek en moest daarna vanaf de kant toe kijken. Voor beide jongens beterschap gewenst.

Gelukkig ging het voor de andere Lochsprinters een stuk beter en wist men weer punten bij  elkaar te sprokkelen voor het eindklassement.

De volle mep punten waren er voor:

Roy Brinkman bij de jongens van 13 jaar, Thijs Laarman bij de 11 jarigen, Emiel Ravenshorst bij de jongens van 7 jaar, Jochem Spoolder bij de jongens van 6 jaar en Kyano van Vlimmeren bij de jongens van 5 jaar.

 

Ook werd er weer een openklasse verreden, hierbij waren er podiumplekken voor de volgende Lochsprinters:

Jongens 4/5       Kyano van Vlimmeren         1e plaats

Jongens 6/7       Emiel Ravenshorst               1e plaats  en  Thico Sasbrink   2e plaats

Cruisers A           Erik Achterkamp                  1e plaats

Jongens 10/11   Thijs Laarman                       1e plaats

Jongens 14/15   Jeroen Lusseveld                 3e plaats

 

Op zaterdag 9 juni worden in Dedemsvaart de Nederlandse Club Kampioenschappen verreden iedereen rijdt dan ook in het belang van de club, de club met de meeste punten mag zich een jaar lang de beste van Nederland noemen.

Dus alle Lochspritners zet hem op.