Geachte ouders/verzorgers, leden,

De laatste regio heeft inmiddels plaatsgevonden, en dit houdt in dat de zomer eraan komt. Wij hebben als trainers afgelopen week vergadert en hebben een aantal punten besproken welke in deze nieuwsbrief worden besproken.

Donderdag vrije training
Afgelopen donderdag 12 juli 2011 was de laatste vrije training op donderdag voor de vakantie. De instroomgroep heeft nog wel 1 reguliere training a.s. donderdag 19 juli (tijdtraining)

De vrije donderdagtraining zal weer van start gaan op 23 augustus (week 34), omdat de wedstrijden op 1 september weer zullen starten. 1 september is er een startrace in Nijverdal.

Zomerschema
Even als voorgaande jaren hebben wij als club een zomerschema, welke zal plaatsvinden in de weken 30, 31, 32 en 33 (31,32,33 = bouwvak). In deze weken wordt er 1x in de week getraind namelijk elke woensdagavond;

Groep 1,2 en 3 trainen van         18.30 tot 19.30
Groep 4 en 5 trainen van            19.30 tot 20.30

In week 34 gaat de gewone training weer van start op dinsdag en woensdag en donderdag

Tijdtraining
Even als vorig jaar staat de tijdtraining weer voor de zomervakantie op het programma op 17, 18 en 19 juli met je eigen trainingsgroep. Mocht je verhindert zijn dan kun je je tijdrit in een andere trainingsgroep rijden. Stel de trainer hier wel van op de hoogte. Het is de bedoeling dat iedereen 2 rondjes op tijd rijdt. Deze tijden worden genoteerd en tellen mee voor de Willem Baan Bokaal, welke altijd tijdens het jaarlijkse uitje wordt uitgereikt samen met de Rieks Dubbink doorzettersbokaal.

Maandagtraining
De maandagtraining zal a.s. week ook voor de laatste keer zijn, en deze begint (wanneer je je hebt opgegeven via Gert Huisken) weer in week 34. Wanneer je je weer hebt ingeschreven is het de bedoeling dat er weer fanatiek getraind zal worden, desbetreffende informatie wat betreft deze training krijg je t.z.t. van Gert.

Nummerbord
Wij willen iedereen vragen om na de zomervakantie ook weer tijdens de trainingen te rijden met het nummerbord. Dit omdat Rieks Dubbink dan kan zien wie er wel en wie er geen lid is. Daarnaast is het voor de trainers ook overzichtelijker.

Trainingsgroepen
Na de zomervakantie zullen de trainingsgroepen hetzelfde blijven als voor de vakantie, er zullen dus geen wijzigingen plaatsvinden. Er zal alleen een enkele rijder vanuit de instroomgroep doorschuiven. Na de winter zullen er weer verschuivingen plaatsvinden voor 2013.

Op tijd komen
Het komt nogal eens voor dat er tijdens de training verscheidene rijders te laat komen, wanneer de trainers al begonnen zijn en de groepen (wat betreft het starten) al zijn ingedeeld. Dit is vervelend voor de training, en kan worden voorkomen. Dus wanneer de training om half 7 of half 8 begint zorg dan dat je in ieder geval om 5 voor half op de startheuvel staat. Zodat je 2 rondjes kunt infietsen en om half 7 de training kan beginnen, want een uur is zo voorbij!

 

Hopelijk hiermee u voldoende te hebben geïnformeerd.

Wij wensen u allen een fijne zomervakantie toe

Met sportieve groet,

Trainingscoördinator F.C.V. de Lochsprinters,
Rinke Tempert 

Categorieën: Nieuws