Lochsprinters scoren goed bij 2e regio wedstrijd.

Zaterdag stond de 2e regio wedstrijd op de kalender in Raalte waar de Lochsprinters weer in grote getale aanwezig waren.

De rijders die voor het eerst in Raalte moesten fietsen, keken hun ogen uit naar de grote startheuvel die wel op de Olympische startheuvel  in Londen leek. Niet alleen de hoogte van ruim 4 meter was indrukwekkend,  maar ook de afloop was super steil dus als je aan de startplank stond moest alle gewicht achter op de fiets want anders ging je er op de kop  over heen .

De baan  was ook redelijk  technisch, dus alle techniek die op de training geleerd is moest vandaag worden toegepast om goed over de baan te komen . Voor enkele rijders eindigde de wedstrijd voortijdig in de EHBO tent  met een schaafwondje, waar Hetty de rijders weer netjes oplapte.

Na  3 manches , een halve en daarna de finale konden de meeste rijders weer met een tevreden gevoel weer naar huis, waar de computer aangezet wordt om zo snel mogelijk de foto’s en de  finale filmpjes te bekijken. Ook de uitslagen staan  weer supersnel op de site bij: www.lochsprinters.nl.

De crossers die vandaag bij de regio wedstrijd het podium haalden waren:

Kyano  van Vimmeren 1e en Dean Kleen Scholten 3e in de klasse:Jongens 4-5 jaar.   Emiel Ravenshorst 1e , Coen Veerkamp 2e en Jochem Spoolder 3e in de klasse : Jongens 7 jaar:  Jeroen Tuitert 2e in de   Cruiser klasse  tot 34 jaar. Dave van Vlimmeren 3e in de Cruisers klasse 35 jaar en ouder.    Kim Brinkman 2e  in de Dames cruisers klasse.  Fabian Hessink 1e ,Rick Kevelham 2e en Manu Warnet 3e in de klasse : Jongens 11 jaar.    Thijs Laarman 1e  en Kevin Kragt 2e in de klasse : Jongens 12 jaar.        Rene Planting 2e in de klasse:  Meisjes 12-13 jaar.  Teun Scholman 1e in de klasse:  Jongens 14 jaar.  Luuk Scholman 1e en Jeroen Lusseveld 2e in de klasse:  Jongens 15-16 jaar.   Stephan Geerling 2e en Rinke Tempert 2e in de klasse: Jongens  17 jaar en ouder.

Na de regio wedstrijd werd de open klasse verreden waar de eerste 3 een mooie beker konden ophalen.  Rijder die vandaag  met een beker naar huis gingen waren:Kyano van Vlimmeren 1e en Dean Kleen Scholten 2e in de klasse 4 en 5 jaar. Emiel Ravenshorst 1e in de klasse 6-7 jaar.  Jeroen Tuitert 2e en Dave van Vlimmeren 3e bij de cruiser klasse. Rick Kevelham 1e in de klasse 10-11.    Kevin Kragt 2e en Tom van Heun 3e in de klasse 12-13 jaar. Teun Scholman 1e in de klasse 14-15 jaar.   Rinke Tempert 1e en Ruben Mars 3e in de klasse 16 jaar en ouder.

 

 

Categorieën: Nieuws