Emiel Ravenshorst en gebroeders Mars kampioen van de Veluwe.

 

Vandaag 6 oktober gingen we met veel regen naar de Veluwe voor het Veluws Kampioenschap in Nunspeet.
Door te trainen met maar 6 personen ging het allemaal al niet zo snel. Ook was er nog meer vertraging na de training, het starthek deed niet wat het starthek moest doen.

Na ongeveer anderhalf uur wachten deed het starthek het weer en besloten ze om de manches in 2 ritten te laten beslissen in plaats van 3 om wat tijd te winnen.
In de tijd dat we moesten wachten werd het droog en de lucht klaarde helemaal op, de baan werd ook weer beter en er kon weer goed gefietst worden.
Na een regenachtige ochtend en bijna nog een zonnige afsluiting gaan we met  3 kampioenen rijker terug naar het Oosten.

Onze kampioenen  vandaag waren: Tom Mars in de klasse cruisers 15-30 jaar, Ruben Mars in de klasse jongens 15 jaar en Emiel Ravenshorst in de klasse jongens 7 jaar.

2e plaatsen waren er voor: Erik Achterkamp in de klasse cruisers 15-30 jaar, Luuk Scholman in de klasse jongens 19-17 jaar, Bjorn Hoogland in de promotie klasse en Ruben Mars in de B finale van de promotie klasse.

3e plaatsen waren er voor: Danielle Dubbink in de klasse dames cruisers,Kyane van Vlimmeren in de klasse jongens 4-5 jaar, Kevin Koster in de klasse jongens 10 jaar, Tom Mars in de promotie klasse, en Rinke Tempert in de B finale van de promotie klasse.

 

Verslag: Kim Brinkman.