Lochsprinters naar Ommen voor 3e regio wedstrijd.

Zaterdag 13 oktober stond de derde regio wedstrijd op de kalender  op de mooie crossbaan in Ommen.  De Lochsprinters hadden zich met 63 rijders ingeschreven voor de wedstrijd die meetelt voor het regio kampioenschap.

Bijna  iedereen die op de crossbaan aanwezig was  liep met een mobieltje in de hand om naar buienradar te kijken want het zou vandaag slecht weer worden, maar de eerste regen werd pas om 13.00 uur verwacht.

De wedstrijdleiding wou ook niet nat worden en besloot  een kwartier eerder te starten  en  de pauzes  te verkorten tussen de manches en de ¼ , ½ en de finale.

De regio wedstrijd werd dan ook droog afgewerkt en na de finale gingen de meeste rijders er als een speer vandoor .

De rijders die vandaag  in de finale op het podium kwamen waren Kyano van Vlimmeren  1e en Dean Kleen Scholten 3e in de klasse jongens 4-5 jaar. Emiel Ravenshorst 1e en Coen Veerkamp 2e in de klasse jongens 7 jaar.

Jeroen Tuitert 3e in de klasse cruisers tot 34 jaar. Dave van Vlimmeren 2e in de cruiser klasse 35 + . Precilla ten Boske 1e en Kim Brinkman 3e in de klasse dames cruisers.

Kevin Koster 2e in de klasse jongens 10 jaar. Rick Kevelham 1e in de klasse jongens 11 jaar. Kevin Kragt 1e en Thijs Laarman 2e in de klasse jongens 12 jaar. Rene Planting 2e en Anne Eikenaar 3e in de klasse meisjes 12-13 jaar.

Roy Brinkman 3e in de klasse jongens 14 jaar.

Na de regio wedstrijd begon het tijdens de openklasse wedstrijd  te regenen en konden de echte bikkels even laten zien dat je ook in de regen hard kan fietsen.

Met een fiets en crossbroek die geel zag van het gralux kwamen de volgende rijders op het podium om een mooie beker in ontvangst te nemen:

Kyano van Vlimmeren 1e in de klasse 4-5 jaar. Jeroen Tuitert 1e in de cruiser klasse.  Rick Kevelham 1e in de klasse 10-11 jaar. Thijs Laarman 2e in de klasse 12-13 jaar. Teun Scholman 2e in de klasse 14-15 jaar.

En in de klasse 16 jaar en ouder zelfs 3 lochsprinters op het podium , Ruben Mars 1e ,  Luuk Scholman 2e en Jeroen Lusseveld 3e .

Thuis aangekomen kon de grote schoonmaak beginnen , eerst de crossbroek buiten afspoelen en dan in de wasmachine en de fiets weer schoonmaken want maandag moet er weer getraind worden .