6 Regio kampioenen bij de Lochsprinters.

Vandaag de laatste regio wedstrijd van het seizoen 2012 voor de rijders van de Lochsprinters in Haaksbergen. Voor vele rijders was het een heel spannende wedstrijd waar ze in het klassement zouden eindigen.  Velen hadden vooraf al een berekening gemaakt want als die andere rijder dit resultaat haalt moet ik dat halen, maar in de wedstrijd gaat het weer net even iets anders. Ook met de telling van de wedstrijden moest rekening gehouden worden want van de 5 wedstrijden  werd het slechtste resultaat geschrapt en dan krijg je soms verrassende uitslagen.

Voor de rijders begon de dag om 9.30 uur met de training om de baan te verkennen en om  even  de grote bulten te springen alleen mochten ze niet over de pro-sectie  want die is alleen gemaakt voor de echte grote fietscrossers en die zie je alleen maar op de Olympische spelen.

In de wedstrijd werd er hard gefietst om maar zoveel mogelijk punten te scoren voor het kampioenschap, waar uiteindelijk 6 rijders van de Lochsprinters te horen kregen dat ze kampioen waren geworden.

De rijders die vandaag  op nummer 1 stonden en dus regio kampioen zijn geworden zijn:  Kyano van Vlimmeren, Emiel Ravenshorst, Rick Kevelham, Kevin Kragt, Rene Planting en Teun Scholman.

OP een 2e plaats zijn geëindigd :Milan Alferink, Coen Veerkamp, Davy van Vlimmeren, Kim Brinkman,  Kevin Koster, Thijs Laarman, Roy Brinkman en Stephan Geerling.

Op een 3e plaats zijn geëindigd : Dean Kleen Scholten, Jeroen Tuitert en Luuk Scholman.

De totale uitslag van de regio staat weer netje vermeld op de site van de Lochsprinters: http://lochsprinters.nl/2012/11/03/uitslagen-regio-5b-haaksbergen/

Volgende week is echt de allerlaatste wedstrijd van het jaar 2012 in het Drentse Schoonebeek waar de rijders zich mogen verkleden en  de fiets mogen versieren met lampjes .