Welkom in ons gastenboek, laat hier uw berichtje achter over bijvoorbeeld onze website of iets anders dat natuurlijk met fietscross te maken heeft.

F.C.V. de lochsprinters is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. Berichten kunnen worden verwijderd als ze naar ons inzicht niet gepast zijn.

Categorieën: Gastenboek

107 reacties

Willien Eikenaar · 25 juli 2014 op 13:30

Wij feliciteren Monique met haar 5e plaats, gisteren behaald op het WK in Rotterdam. Knappe prestatie.

fam ravenshorst · 29 juni 2014 op 09:39

Het was gisteren weer een mooie spannende wedstrijddag, het weer werkte gelukkig ook mee ondanks de slechte weersvoorspelling en de dreigende luchten. Er zijn weer prachtige resultaten behaald zoals in het verslag te lezen is. Jammer alleen dat de meisjes van 6 en 7 jaar niet vermeld zijn, waar Laure Gottemaker haar 2e wedstrijd super goed fietste en Britt Tijhof een mooie 2e plaats, en Anouk Ravenshorst een knappe 3e plaats haalde. Wij wensen iedereen een fijne vakantie

Niels · 15 juni 2014 op 19:10

Iedereen bedankt voor het medeleven, niels heeft, ondanks de pijn de finale nog gefietst,nu nog erg veel pijn aan zijn polsen, en bij thuis komst veel schaaf wonden op zijn heup schouder en been.

richard ebben · 11 juni 2014 op 20:51

Beste fcv de lochsprinters

Namens imaladesign.com hartelijk dank voor u warme ontvangst.Alles was top geregeld.

familie spliethof · 7 juni 2014 op 21:10

Hallo Lochsprinters….

Bij deze complimenten voor de goed georganiseerde eerste dag van het NFF NK BMX! Het was fantastisch mooi weer en alles was goed geregeld. Succes maandag!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *