Welkom in ons gastenboek, laat hier uw berichtje achter over bijvoorbeeld onze website of iets anders dat natuurlijk met fietscross te maken heeft.

F.C.V. de lochsprinters is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. Berichten kunnen worden verwijderd als ze naar ons inzicht niet gepast zijn.

Categorieën: Gastenboek

107 reacties

Willien Eikenaar · 9 juli 2013 op 21:42

Iedereen een hele goede vakantie toegewenst en graag allemaal tot ziens op onze bbq. Wel graag even aanmelden. Groeten Willien Eikenaar (voorzitter)

mars · 7 juli 2013 op 06:19

Wij hebben nog een body te koop

familie spliethof · 16 juni 2013 op 08:16

Hallo lochsprinters,

Wij wilden al vaak een berichtje schrijven want een compliment hebben jullie toch echt wel verdiend. Alles kunnen we altijd vinden op jullie site; uitslagen, foto’s en video’s! Dat vinden we super leuk! Ga zo door en bedankt….

Groeten uit Ommen van de familie Spliethof

rene dijkhuis · 8 juni 2013 op 14:12

wie heeft er nog een oude body te koop?

Cor#1921 · 3 juni 2013 op 19:55

NCK haaksbergen
Voor sommige een geslaagde dag en voor anderen wat minder ..Presoonlijk vond ik de organisatie veel te wensen over latend De manche lijsten waren een chaos waardoor ik de 1e manch gemist heb en er door een zeer klein microfoontje je naam omgeroepen werd die alleen te horen was door iemand die er pal naast stond .
Ook de leeftijdsklasse vd nieuwelingen 14 jaar waardoor Jesse%912 in de klase zat van 14 jaar en ouder ..ja ouder waren ze zeker jongens van 18 jaar die al heel wat jaartjes fietsen en hij als laatste de streep paseerde..14 jaar is 14 jaar maar dat zijn dan weer de regels vd KNWU…sorry kan er niet mee eens zijn Ook zelfzat ik in een klasse met jongere jongens in plaats van 40 jr en ouder waardoor ik ook achter in het veld eindigde ,voor mezelf vond ik het niet zo erg maar voor Jesse die pas begonnen is en dan door zulke regels bij jongens in zit van 18 jr ..daar kun je toch niet tegen op ..zoals ik al zei voor sommige een geslaagde dag maar helaas niet voor ons
volgende x beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *