Welkom in ons gastenboek, laat hier uw berichtje achter over bijvoorbeeld onze website of iets anders dat natuurlijk met fietscross te maken heeft.

F.C.V. de lochsprinters is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. Berichten kunnen worden verwijderd als ze naar ons inzicht niet gepast zijn.

Categorieën: Gastenboek

107 reacties

Anja · 22 september 2013 op 18:54

Wie heeft er dinsdag 17 september bij de scholencross een groen/bruine rugzak met daarin een blauwe zomerjas en een bidon (per ongeluk) uit een zilveren fietstas gehaald. Ik zou het erg fijn vinden als die rugzak a.s. dinsdag 24-9 weer afgegeven word bij de Lochsprinters. Bij voorbaat dank.

    Willien Eikenaar · 24 september 2013 op 08:06

    De rugzak is inderdaad gevonden en wordt vanavond meegenomen. U kunt zich melden in de kantine. Tot vanavond. Willien Eikenaar (voorzitter)

fam. van Heun · 14 september 2013 op 15:18

Zaterdag meegenomen uit Hengelo, 2 fietsen standaards. Wie is ze vergeten? Af te halen bij fam. van Heun.

Je LochsprintVrienden · 1 september 2013 op 11:47

Hoi Kevin, namens ons allemaal van Harte Beterschap en we hopen dat we je gauw weer terug zien bij de training en wedstrijden !!! Sterkte.

alex koster · 31 augustus 2013 op 17:01

Hierbij het laatste nieuws over de val van Kevin. Hij was hard op zijn heup gevallen maar gelukkig in het ziekenhuis in Hardenberg bleek dat hij niks gebroken heeft alleen dat zijn heup zwaar gekneusd is.
Dus voorlopig even geen fietscross hij moet over week weer voor controle naar het ziekenhuis.

fam. van Heun · 18 augustus 2013 op 13:08

Wie heeft er tijdens de BBQ een verkeerde stoel meegenomen? Wij missen een zwarte vouwstoel, op de rechter armleuning staat CLIFF & COUNTRY. (met een bekerhouder erin). Op een van de poten een stukje grijze tape met v. Heun erop geschreven.

    fam. van Heun · 18 augustus 2013 op 13:51

    De stoel is er weer, was netjes in de container gezet. Daar staan nog meer vergeten spullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *