Beste Fietscrossers,

Ik kan jullie mede delen wat wij als F.C.V. de Lochsprinters een extra trainingsdag in de wintermaanden kunnen aanbieden. Paul Baan en Adri Kuilder hebben zich beschikbaar gesteld om tijdens de winterperiode rijders een kans te bieden om een extra trainingsdag te pakken, en deze rijders naar een hoger niveau te tillen. Afhankelijk van het aantal rijders dat zich hiervoor aanmeld zal de groep in tweeën worden gesplitst; De rijders tot 12 jaar kunnen van 13.00 tot 14.00 trainen en voor de rijders van 12 jaar en ouder is er van 14.00 tot 15.00 de mogelijkheid om te trainen.

Wanneer: Op de zaterdag gedurende winterperiode (tot dat de reguliere training weer begint, eind februari)
Waar: Op de crossbaan en/of sprint strip.
Tijdstip: 13.00 uur tot 15.00 uur.
Door wie: Paul Baan en Adri Kuilder
Voor wie: (trainings) leden F.C.V. de Lochsprinters

Aangezien we wel de winter in gaan, en we dus te maken gaan krijgen met slechtere weersomstandigheden, kan het voorkomen dat er een training uitvalt, kijk in ieder geval altijd even op onze site of het stoplicht op groen of rood staat. Het stoplicht kan verandert worden tot 12.15 uur.

Paul en Adri zijn de trainers, zij staan in hun vrije tijd voor jullie op de baan, daarom vragen wij van de rijders om fanatiek mee te trainen, en de trainingen niet te verstoren.

Wil jij meedoen aan deze wintertraining meldt je dan zo snel mogelijk aan via training@lochsprinters.nl (met naam rijder, stuurbord nummer en leeftijd)

Wanneer jij je aanmeldt wordt er ook verwacht dat je aanwezig bent, natuurlijk kan het een keer voorkomen dat je verhindert bent, dat is geen probleem, maar stuur dan wel even een mail naar training@lochsprinters.nl zodat ik de trainers op de hoogte kan stellen.

DE TRAINING ZAL VOOR HET EERST PLAATSVINDEN OP ZATERDAG 30 NOVEMBER 2013!!!!

Met sportieve groet,
Rinke Tempert
Trainingscoördinator
F.C.V. de Lochsprinters

Categorieën: Nieuws