Nationale wedstrijden 2016 (mededeling van het NFF bestuur)

De eerste wedstrijddatum in 2016 (voor nationale wedstrijden) is al 19 maart. In verband met diverse internationale wedstrijden en een paar TC’s hebben we het wedstrijdschema een beetje aangepast.

Tot aan het NK op maandag 16 mei, zijn er vier nationale wedstrijden. Samen met de vier van het afgelopen najaar, betekent dat totaal 8; voor deelname aan het NK moeten er dus minimaal vier nationale wedstrijden gereden zijn.
Let op: de zaterdag van het NK-weekend is vanaf nu ook een nationale wedstrijd die meetelt voor het NK (inlusief de afsluiting van de Promotieklasse); het NK zelf is vanaf nu alleen op Pinkster-maandag en wel voor alle klassen.
Lees meer daarover.

Het ritme van twee weken tussen twee nationale wedstrijden wordt begin april én begin mei onderbroken. Dat heeft te maken met twee UEC wedstrijden en een TC.
In het najaar beginnen we op 17 september, en dan kunnen we het ritme van twee weken vasthouden.

Het Kampioenschap voor Clubs (ook wel NCK of NKC genoemd) staat open voor NFF- én KNWU-rijders (en clubs) en wordt in 2016 onder auspiciën van de NFF georganiseerd door FCC De IJsselcrossers in Doetinchem,
in ééndrachtige samenwerking met FCC Lichtenvoorde.

De PDF-versie van de kalender vind je hier:
PDF-versie van de kalender 2016

Categorieën: Nieuws