Crossbaan Lochsprinters sportieve aanwinst van Gemeente Hellendoorn

CIMG2982

CIMG2983 - kopie

 

Verslag:

 

LOCHSPRINTERS GAAN MET TITEL ‘SPORTIEVE AANWINST 2012’ NAAR HUIS.

 

Met een grote groep vrijwilligers van de Lochsprinters waren we gisterenavond aanwezig in het ZININ theater bij de huldiging van de sportkampioenen en de sportverkiezing 2012.

Na de koffie konden wij onze plaatsen innemen, en kondigde presentator Rob Harmeling een optreden aan van de Peanuts, de jongste spelers bij de Valley Bucketeers.

Onze spanning werd niet zo lang op de proef gesteld, want de Lochsprinters waren samen met Salland Trail de twee genomineerden, die als eerste naar voren mochten komen.

Albert kreeg een oorkonde als aandenken met de volgende tekst. De vernieuwde crossbaan, die geheel door vrijwilligers is gerealiseerd, is een kwalitatieve uitbreiding van de mogelijkheden op sportief gebied in de gemeente Hellendoorn.

Maar het gaat ons natuurlijk om de titel. En ja hoor na het tromgeroffel worden De Lochsprinters uitgeroepen tot SPORTIEVE AANWINST van 2012.

Weer een mooie oorkonde met de tekst De fietscrosbaan van de fietscrossvereniging de lochsprinters is een belangrijke voorziening voor de fietscross-sport en vervult daarnaast ook nog een belangrijke rol als sportvoorziening voor de wijk. De jury verwacht dat met de aanpassing van de fietscrossbaan het ook in de toekomst mogelijk blijft op hoog niveau de fietscross-sport te beoefenen. De accommodatie is aangepast aan de eisen van deze tijd, vooral waar het gaat om uitbreiding van de kwaliteit van de sportbeoefening. Daarnaast is met het aanbrengen van een nieuwe toplaag heel nadrukkelijk aandacht geschonken aan het aspect duurzaamheid. Veel waardering heeft de jury ook voor het feit dat deze kwalitatieve uitbreiding is gerealiseerd door de inspanning van vele vrijwilligers. De jury is dan ook van mening dat de vernieuwde fietscrossbaan de titel ‘Sportieve aanwinst van 2012’ voor de gemeente Hellendoorn verdient.

Een mooi beeldje, genaamd gebundelde kracht, zal in de prijzenkast komen. Die kracht hebben vele vrijwilligers zaterdag na zaterdag gebundeld om een mooie baan te realiseren.

Respect voor allen die hebben geholpen het zand en gralux op de goede plek te krijgen. Hoe zwaar dat was kon je goed zien op de foto’s. Maar ook alle andere klussen rondom de baan werden door vrijwilligers gedaan.

DOOR EENHEID VAN KRACHT KUNNEN WIJ MEER VOOR ELKAAR BETEKENEN.

De huldigingen gingen verder, afgewisseld met optredens van Fision en Budo – Senhsi. Aan het einde van de avond nog met elkaar op de foto. De avond werd voortgezet in de hal onder het genot van een drankje. Maar aan alle gezelligheid komt een eind. Als we een kerstlied horen word het tijd om naar huis te gaan, de sneeuw komt met bakken uit de lucht vallen, en we hebben onze sneeuwbanden niet eens op de fiets.

 

DANK aan alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om de club tot een succes te maken. Zonder vrijwilligers heeft een club geen bestaan.

 

Verslag gemaakt door Ellen van Heun.

Foto’s van de avond :  https://picasaweb.google.com/110065740991260992006/SportieveAanwinst2012#

Foto’s Johan Reinders: https://picasaweb.google.com/114553610466790673868/Sportverkiezing2012#

Categorieën: Nieuws