Vandaag reden de Lochsprinters uit Nijverdal hun 4e regiocompetitie wedstrijd in Ommen Met maar liefst 54 rijders kwamen we aan de start, Het weer viel nog best mee, met `s morgens wat miezer regen en s`middags steeds meer zon. Na de training begon de wedstrijd mooi op tijd en ook de manche verliepen vlot zodat de regiowedstrijd er al om 13.20 door was waarna de gebruikelijke open klasse van start ging met zo`n 70 deelnemers.

Bij de Jongens 4-5 & Meisjes 4-6 4 rijders in de finale met Cas Tijhuis op de 6e, Jochem Spoolder op 4, Giel Mulder de 3e en Coen Veerkamp met de meeste punten op de 1e plek. Ook bij de boys 6 jaar Lochsprinter geweld op de 1e plaats Damian Kragt en Jasper Mollink 2e

Bi jde cruisers 38+ was de 3e plaats voor HendrikJan Posthuma. Kim Brinkman deed vandaag goede zaken met een mooie 2e plaats bij de dames cruisers.
Kevin Koster was vandaag de sterkste voor Luke Kuipers op de 2e plaats bij de 8 jarigen.
Ook Thijs Laarman schreef weer 30 punten bij. Hij won bij de 9 jarigen, in deze klasse werd Manu Warnet 4e.

In de groep van 10 jarigen ook een sterke Lochsprinter groep met aan kop Niels Braker op de 1e, Kevin Kragt op de 4e en Guy Frankort op de 6e plek. Bij de 11jarigen was de laatste finaleplek (6e) voor Mart Scholman. Teun Scholman werd 2e en Hidde Posthuma 3e bij de 12 jarigen.
Bij de 13 jarigen was de onderlinge strijd tussen Lars Lubbers en Jeroen Lusseveld weer groot, dit keer ging Lars er met de meeste punten vandoor. Jeroen Lusseveld werd 2e.
De 14 jarige Melcon Middelkamp en Luuk Scholman werden 4e en 5e .

3 Lochsprinters in de finale van de 17+ klasse met Robin Hoogland op 3 , Stepham Geerling op 4 en Matthijs Reimink op 5.
Onze girls deden het ook weer super goed met een finale plek voor Danique Hosmar ^6e. en Renee Planting bij de 10-11 jarigen op een mooie 3e plaats.

Ook in de open klasse waren er bekers voor diverse Lochsprinters.

Hendrik Jan Posthuma 3e  cruisers
Manu Warnet 3e   j8-9
Thijs Laarman  2e   j 10/11
Teun Scholman 2e   j 12/13
Jeroen Lusseveld  1e   j 14/15
Luuk Scholman 2e

Categorieën: Nieuws