8 rijders aan kop in tussenstand District wedstrijd.

De Lochsprinters zijn zaterdag naar Raalte geweest voor de derde district wedstrijd van de serie B.

Was het s’morgens nog een beetje koud en moest de dikke jas al aan, s’middags  konden we in de stralende zon genieten van een mooie wedstrijd.

De Lochsprinters waren weer in grote getale aanwezig (63 rijders) op de mooie en uitdagende baan van Raalte,

maar de meeste uitdaging van vandaag was de startheuvel want die is zo steil en hoog dat sommige rijders met kikkende knieën naar beneden gingen.

Op de baan konden de rijders  zich uitleven op de bulten en werden er mooie sprongen gemaakt tijdens de training voor onze clubfotograaf,  want je wil tenslotte wel mooi op de foto komen.

In de wedstrijd gaat het knopje om en dan moet er gestreden worden voor de punten  en is een foto van minder belang want het enigste wat dan  telt is het resultaat, en dat hebben ze gehaald vandaag.

Na de manches en halve finale gingen  er nog 40 rijders door naar de finale , waarvan er 19 op het podium kwamen.

Podiumplaatsen waren er voor: Joppe Konijnenbelt 1e (jongens 5 jaar), Kyano van Vlimmeren 1e en Dean Kleen Scholten 3e (jongens 6 jaar),  Anouk Ravenshorst 3e (meisjes 6-7 jaar),

Emiel Ravenshorst 2e (jongens 8 jaar), Robin van der Valk 3e (jongens 9 jaar), Yarna van Vlimmeren 3e (meisjes 8-9 jaar),

Danielle Dubbink 1e(cruiser dames), Laura Davids 1e en Amber Davids 2e (meisjes 10-11 jaar), Rick Kevelham 2e en Manu Warnet 3e (jongens 12 jaar), Kevin Kragt 1e en Jorn klein Lankhorst 2e (jongens 13 jaar),

Monique van der Valk 1e en Anne Eikenaar 2e (meisjes 12-13 jaar), Teun Scholman 1e (jongens 15-16 jaar), Renee Planting 2e (meisjes 14 jaar en ouder), en Luuk Scholman 3e (jongens 17 jaar en ouder).

Nadat de eerste 3 wedstrijden bij elkaar opgeteld waren stonden 8 Lochsprinters aan kop in het klassement , dit waren: Joppe, Kyano, Emiel, Laura, Rick, Kevin, Anne en Renee .

Met nog 2 District wedstrijden te gaan word het weer  lekker spannend  hoeveel  kampioen  we aan het eind hebben.

Na de District wedstrijd werd er nog een openklasse verreden waar ook de eerste 3 een mooie beker in ontvangst konden nemen.

Op het podium stonden: Joppe Konijnenbelt 1e (jongens 4-5 jaar), Emiel Ravenshorst 3e (jongens 8-9 jaar), Monique van der Valk 3e (meisjes 11-12  jaar), Kevin Kragt 2e en Tom van Heun 3e (jongens 12-13 jaar),

Teun Scholman 1e ( jongens 14-15 jaar) en Robin Hoogland 3e (jongens 16 jaar en ouder).