Menu openen
Het laatste nieuws

FCV de Lochsprinters

Training gaat wel door. Paul, 18 April om 15.03 Aanmelden voor training

Omruilen Transponders, Vrije trainingen Papendal

Beste clubs en renners,



Op 27 en 28 maart wordt door de afdelingen een vrije training op de 5 meter heuvel georganiseerd op Papendal.

Om dit mogelijk te maken hebben we vanuit elke afdeling de volgende medewerkers nodig:

2 baco’s per dag per afdeling
2 EHBO per dag per afdeling
1 parc fermee per dag per afdeling
Wanneer de bovenstaande medewerkers niet tot beschikking hebben zal de training helaas niet mogen plaats vinden. Ben je bereid om 1 van deze taken te willen vervullen, neem dan contact op met je afdeling.



Indeling vrije training

Voor de vrije training hebben we de volgende indeling gemaakt:

Zaterdag 27 maart 12:30 jongens en meisjes t/m 10 jaar

Zaterdag 27 maart 14.45 Jongens en meisjes 11 en 12 jaar

Zondag 28 maart 10.15 Jongens en meisjes 13 t/m 17 jaar*

Zondag 28 maart 12:30 Jongens en meisjes 13 t/m 17 jaar*

Zondag 28 maart 14.45 Jongens en meisjes 13 t/m 17 jaar*

*Je mag maar voor 1 van de 3 trainingen inschrijven. Wanneer je meerdere inschrijvingen doet zal je mogelijkheid tot vrije training vervallen.



Voor de groep 18+ zullen we op een later moment nog een training organiseren. Door de huidige regels is het niet mogelijk voor deze groep om in de 1.5 samenleving met zulke grote aantallen te trainen. Wanneer hier weer meer mogelijk voor is zullen we een vrije training voor deze groep organiseren.



Inschrijving

De inschrijving voor de training verloopt via mijnKNWU.nl. Om mee te mogen doen aan de vrije training moet je in bezit zijn van een nationale licentie en een stuurbordnummer. Het kan voorkomen dat één van jou leeftijdgroepen vol zit, schrijf je dan in op de reservelijst. Wanneer er in een andere groep nog ruimte is binnen de 100 renners zullen we je daar later aan toevoegen. Mocht blijken dat er nog te veel renners op de reservelijst staan, zullen we hiervoor een ander moment nog eens de baan reserveren.



Chips/Transponders

Tevens is het op deze vrije training mogelijk om je chip om te wisselen. Zoals eerder gecommuniceerd gaan we in 2021 over op een nieuwe versie van de huidige transponder. Dit betekent dat de huidige transponders in 2021 vervangen zullen worden. Meer informatie hierover vind je op; https://www.knwu.nl/kenniscentrum/renner/reglementen-bmx.

Let op! Alle oude chipnummers zijn verwijderd en je ontvangt een nieuw chipnummer. Je dient deze voor de eerste TC ingevoerd te hebben.



Mochten er vragen zijn dan horen we het graag.

Het is alleen mogelijk om deel te nemen als de rijder/ster in het bezit is van een Nationale licentie en stuurbordnummer.

Met vriendelijke groet,

Mariska Bosschert

Terug naar overzicht

Deze bedrijven dragen onze club een warm hart toe

Volledig sponsoroverzicht