Menu openen
Het laatste nieuws

FCV de Lochsprinters

Crossbaan te zacht.. Christiaan , 21 Juni om 16.58

Vrijwilliger bij TC Barendrecht

Beste BMX fan,

Het heeft eventjes stil gestaan in de BMX wereld maar als alles zo blijft gaan zoals het nu gaat mogen we in het weekend van 19 en 20 juni eindelijk de 1e TC in Barendrecht rijden en sinds lange tijd ook weer de 1e wedstrijd die er toe doet.
De TC wordt in 2 leeftijdsblokken (zaterdag t/m 12 jaar plus cruisers en op zondag de rest) gereden wat inhoud dat er meer vrijwilligers worden gevraagd omdat de wedstrijd nu over 2 dagen is verdeeld waardoor je nu niet het gehele weekend aanwezig zal zijn maar alleen op de wedstrijddag van je zoon of dochter.
Hierbij wil ik je dan ook vragen of je 1 van de dagen beschikbaar zal zijn voor het vervullen van 1 van de functies rondom de baan.
Graag in de reactie aangeven voor welke functie(s) je beschikbaar bent en op welke dag zodat we jullie zo efficiƫnt mogelijk kunnen inzetten.
Omdat zoals eerder vermeld we dit jaar meer vrijwilligers nodig zullen hebben ivm de 2 blokken wil ik jullie ook vragen om dit bericht binnen jullie eigen vereniging en BMX kennissen te delen zodat we een groter bereik krijgen.
Hoop jullie te zien in Barendrecht en wens jullie allen nog sterkte met het uitzitten van de laatste corona maatregelen en hoop er met zijn allen er een geslaagd weekend van te maken.


Met vriendelijke groet,

Jeroen Koopmans
Wedstrijdcommissie FCC Barendrecht

Terug naar overzicht

Deze bedrijven dragen onze club een warm hart toe

Volledig sponsoroverzicht