Menu openen
Wedstrijden

FCV de Lochsprinters

wintergroep training van 19:30 - 20:30 Paul, 19 April om 16.23

Waar het allemaal begint; district wedstrijden

District wedstrijden

De district wedstrijden zijn mooie wedstrijden voor onze 'nieuwe' crossers om eens mee te beginnen. Dit zijn wedstrijden die op regionaal niveau worden verreden. Wij zijn aangesloten bij district Oost. De district wedstrijden worden in twee series verreden. Serie A voor de zomer vakantie en serie B na de zomervakantie. Elke serie bestaat uit 5 wedstrijden. Iedere rijder die minimaal 4 wedstrijden van deze serie gereden heeft ontvangt een beker aan het einde van de laatste wedstrijd van deze serie. De beste 4 resultaten van de 5 wedstrijden tellen mee voor een beker.

Bij de eerste wedstrijd dient iedere rijder het inschrijfgeld van € 10,00 voor alle 5 wedstrijden te betalen bij de clubvertegenwoordiger. Bij elke wedstrijd moet de rijder voor 9.15 uur aangemeld worden bij de clubvertegenwoordiger. Deze is te vinden in de Lochsprinters clubtent. Aanmeldingen en/of wijzigingen die later dan 9.15 uur gemeld worden kunnen wij niet meer verwerken. De clubvertegenwoordiger moet zich vóór 9.30 uur gemeld hebben bij de jury!

Trainen start om 9.00 uur.
Wedstrijd start om 10.30 uur.

Controleer zelf voor 9.15 uur of je ingeschreven staat door te kijken op de lijsten langs de baan. Sta je niet op de inschrijflijsten of zijn er andere dingen die volgens jou niet kloppen op de wedstrijddag, dan is het niet de bedoeling dat je zelf naar de jury gaat, maar dat dit via de clubvertegenwoordiger loopt. Zij zal dit dan verder regelen. De clubvertegenwoordiger bij de district wedstrijden is Marjon Borkent.

Het is verplicht om deze wedstrijden in ons eigen clubshirt te rijden.

Open klasse

Bij de district wedstrijden is er de mogelijkheid om aan het eind van de wedstrijd een open klasse te fietsen. Dit is een extra wedstrijd ná de district wedstrijd voor een beker (de eerste 3). Deze wedstrijd wordt gefietst op dag leeftijd en is een leuk wedstrijdje om wat meer wedstrijd ervaring op te doen. De kosten hiervoor bedragen € 2,00 per wedstrijd.

Wanneer er onderweg naar een wedstrijd iets gebeurt of je bent ziek, waardoor je niet kunt komen of niet op tijd kunt komen, bel dan naar de desbetreffende clubvertegenwoordiger of stuur een WhatsApp bericht naar Arjan Scharphof (06-42604236) of Marjon Borkent (06-42208004).

Deze bedrijven dragen onze club een warm hart toe

Volledig sponsoroverzicht