Menu openen
Wedstrijden

FCV de Lochsprinters

wintergroep training van 19:30 - 20:30 Paul, 19 April om 16.23

KNWU wedstrijden

Afdelings Kampioenschappen (AK)

Wil je mee doen aan wedstrijden van de KNWU, dan kan dat. Als combiclub NFF/KNWU hebben al onze leden een basis licentie bij de KNWU. Deze basis licentie bied je de mogelijkheid om de Afdelings Kampioenschappen bij de KNWU te fietsen.

Let op, als je overweegt om deze wedstrijden te gaan fietsen dien je bij de KNWU zelf een stuurbord nummer aan te vragen, via de site van de KNWU (mijn KNWU). Check vooraf wanneer je aan deze wedstrijden begint bij Arjan Scharphof of je bent aangemeld als basislid. Daarna kan je het stuurbordnummer bij de KNWU aanvragen. Je rijdt bij de KNWU met een ander nummer als dat je bij de NFF doet.

Voor meer informatie kun je altijd terecht bij een van onze bestuursleden of kijken op de site www.bmxnoordoost.nl en www.knwu.nl/bmx.

Overige KNWU wedstrijden

Je kunt bij de KNWU ook nog andere wedstrijden rijden. Dan hebben we het over Topcompetities (TC’s). Hiervoor heb je een KNWU licentie nodig en ben je een transponder nodig. De basis licentie is hiervoor niet voldoende. Met de gegevens van de basislicentie kun je inloggen bij de KNWU en dan een profiel aanmaken en een KNWU-licentie aanvragen. Als je dit gedaan hebt daarna ook even contact opnemen met Arjan Scharphof, omdat wij als vereniging deze aanvraag moeten goedkeuren.

Ieder jaar worden er ook een aantal internationale wedstrijden verreden welke door de Nederlandse, Duitse en Belgische wielerbond samen worden georganiseerd. Elk jaar organiseert elk land één eigen wedstrijd voor de BMX 3-Nations Cup, waardoor er een klassement kan worden opgemaakt uit drie wedstrijden. Ook voor deze wedstrijden is een KNWU basislicentie niet voldoende!

Deze bedrijven dragen onze club een warm hart toe

Volledig sponsoroverzicht