En zo was er al weer de laatste regiowedstrijd van het seizoen, deze werd gereden in een zonnig maar toch wel fris Dedemsvaart. Ook deze keer weer een groot aantal Lochsprinters aan de start, voor een aantal waren er nog kansen op het kampioenschap of te proberen te stijgen in het eind klassement.

Bij de jongens van 6 jaar was het vandaag voor Coen Veerkamp al zeker dat het kampioenschap hem niet meer kon ontgaan omdat hij bij alle vorige wedstrijden de volle pot van 30 had gewonnen. Dit was maar goed ook want juist vandaag ging het in de finale mis met een botsing met clubgenootje Emiel Ravenshorst. Gelukkig konden de jongens beiden verder fietsen en konden aan het eind van de dag het podium opklimmen.

Spannend was het ook niet bij de jongens van 9 jaar, hier was het Kevin Koster die deze serie geen enkel puntje heeft laten liggen, ook hij kreeg dus de kampioenschapsmuts en een mooie beker.

Bij de jongens van 11 jaar was het Thijs Laarman die het kampioenschap al in de zak had, na de eerste helft kampioen te zijn geworden bij de jongens van 10 jaar wist hij dit te prolongeren bij de  11 jarigen.

Tom Mars had er niet op gerekend dat hij het kampioenschap nog kon behalen maar bleek toch de meeste punten te hebben behaald en kon toch het kampioenschap mee naar huis nemen.

Nadat de open klasse was verreden was er de prijsuitreiking waarbij traditiegetrouw elke rijder die vier wedstrijden heeft gefietst heeft geëerd word met een mooie beker.

Het seizoen wordt volgende week afgesloten in Schoonebeek met de lichtwedstrijd.

Hieronder kunt u nog de diverse dag/einduitslagen bekijken:

Eindstand regio b

Finale uitslag regio5b.

Finale openklasse regio5b.

Eindstand 2011 open cruiser klasse.