Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Regio uitslagen/tussenstanden.

Hierbij weer de diverse uitslagen en tussenstand na de tweede regio wedstrijd in Klazienaveen van zaterdag 21 mei. Finale uitslag regio2a. Finale uitslag open klasse regio2a. Regio tussenstand na regio 2a.

Nieuws

Info AK 8 Ommen

Allen,   Willen jullie onderstaande informatie met de rijders van de AK wedstrijden delen.   Tijdens deze afsluitende wedstrijd zal er geen Open Klasse verreden worden.   Het tijdschema is zoals gebruikelijk. Inschrijving;                            Read more...

Nieuws

Sem en Tom van Heun oliebollenkampioen 2012

Sem en Tom van Heun oliebollen kampioen bij de Lochsprinters. Ook dit jaar hadden de Lochsprinters weer een oliebollen en appelbeignets actie. De opbrengst van deze actie is bestemd voor het uitbreiden van de trainingsfaciliteiten. Read more...