Zaterdag 30 juni is de eerste wedstrijd van de DKON in Winschoten, dit is de eerste wedstrijd in een reeks van 2 onderlinge wedstrijden waarbij het niet alleen gaat om je eigen punten maar ook om punten voor je district.
Er zijn nog maar weinig aanmeldingen waardoor de inschrijftermijn verlengd is tot aanstaande woensdag 20 juni 2018.
Wil je nog meedoen? Schrijf je nu nog in!!!

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Mededeling helmbandjes

> Hallo NFF rijders, > > In de bestuursvergadering van 6 mei j.l. is het onderwerp “helmbandjes”  wederom ter sprake gekomen. > HELMBANDJES  moeten vast zitten  als de rijder vanuit Parc-Ferme de startheuvel opgaat. > Read more...

Nieuws

toevoeging wedstrijdreglement DKON

Wedstrijdreglement DKON 2018 v1.pdf2 District kampioenschap ON 2018 Flyer juni v3.pdf2

Nieuws

[knwu] Eindstand topcompetitie

Hierbij de eindstand van de TC wedstrijden 2013 De eindstand is ook op de site van de KNWU gepubliceerd onder mededelingen: http://www.knwu.nl/mededelingen/eindstand-top-competitie-bmx-2013 Onder 13 jaar zijn geen einduitslagen, aangezien de 12 jarige en jonger alleen een dagwedstrijd Read more...