Zaterdag 30 juni is de eerste wedstrijd van de DKON in Winschoten, dit is de eerste wedstrijd in een reeks van 2 onderlinge wedstrijden waarbij het niet alleen gaat om je eigen punten maar ook om punten voor je district.
Er zijn nog maar weinig aanmeldingen waardoor de inschrijftermijn verlengd is tot aanstaande woensdag 20 juni 2018.
Wil je nog meedoen? Schrijf je nu nog in!!!

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslag en foto’s NK time trial bij Van Gemert.

Uitslag: NK INDOOR Foto’s: https://photos.app.goo.gl/lwLRvHxibgG6WffI2 Verslag door Christiaan: Lochsprinters naar NK indoor timetrial

Nieuws

Woensdag 18-02 geen training

Hallo rijders, ouders/verzorgers, In verband met de ledenvergadering van woensdag 18 februari is er s’avonds GEEN  training. Wij zouden het zeer op prijs stellen jullie te mogen begroeten op de ledenvergadering van jouw club, de Read more...