Zaterdag 30 juni is de eerste wedstrijd van de DKON in Winschoten, dit is de eerste wedstrijd in een reeks van 2 onderlinge wedstrijden waarbij het niet alleen gaat om je eigen punten maar ook om punten voor je district.
Er zijn nog maar weinig aanmeldingen waardoor de inschrijftermijn verlengd is tot aanstaande woensdag 20 juni 2018.
Wil je nog meedoen? Schrijf je nu nog in!!!

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Trainingsindeling staat online

Beste Lochsprinters, Het winterrooster zal a.s. week (woensdag 26 februari) voor het laatst zijn. Vanaf  maandag 3 maart gaan we weer verder met de reguliere trainingen. Dit betekent niet meer gezamenlijk op 1 dag, maar Read more...

Nieuws

Trainings tijden en inschrijflijst voor zaterdag NCK

Informatie en trainings tijden voor zaterdag:  informatie_nck2013_definitief Inschrijflijst definitief: fcv de lochsprinters